Cursus en workshops voor bedrijven en instellingen


Er wordt veel gevraagd van werknemers. In deze 24 uurseconomie wordt iedereen overspoeld met informatie van smartphones, tablets, computers, televisies, etc. Onze zintuigen draaien op volle toeren. Het verwerken van al die prikkels kost heel veel energie.

Mensen hebben in beroepen die energetisch 'zwaar' zijn, zoals de hulp of dienstverlening, ook te maken met emoties van bezoekers en cliënten. Irritatie, ongeduld en zelfs agressie wordt vaak afgereageerd op uw werknemers, die, al overbelast en vermoeid, deze emoties slecht kunnen loslaten.

Hierdoor nemen velen de stress van het werk mee naar huis. Thuis komen zij dan onvoldoende tot rust, en zij eten en slapen slechter. Zij komen daarmee in een vicieuze cirkel terecht.

Gaandeweg raakt de werknemer steeds meer zichzelf kwijt en krijgt last van lichamelijke of psychische klachten. Een burn-out is daar een voorbeeld van. Dat wil je als werkgever voorkomen! Speciaal voor bedrijven en instellingen organiseert Fáos daarom workshops die de werknemer helpen beter bij zichzelf te blijven.


Workshop Optimaal vitaal


Tijdens deze workshop wordt op een andere manier tegen problemen als vermoeidheid en overbelasting aangekeken. Men leert om de verschillende emoties en energieën uit de omgeving of van cliënten te herkennen en te onderscheiden van zichzelf. Met andere woorden: wat is van mij en wat is van de ander? Middels oefeningen en visualisaties leert men het eigen lichaam en energiesysteem op te ruimen en schoon te houden. Men leert energetische leegloop te herkennen en te voorkomen. Men leert zichzelf op eenvoudige wijze te centreren en op te laden.

De workshop duurt drie uur en kan gegeven worden aan kleine en grote groepen.

Onderwerpen:


Elk onderdeel bevat een aantal eenvoudige, praktische oefeningen of een visualisatie. Deze krijgen de deelnemers mee in een naslagwerk.


Workshop Mens en grens


Deze workshop is het vervolg op de workshop optimaal vitaal. Tijdens deze vervolgcursus leert de werknemer zichzelf beter te begrenzen. Middels actieve oefeningen wordt de manier waarop hij/zij zichzelf begrenst in kaart gebracht. De verschillende situaties zijn gemakkelijk terug te koppelen naar situaties in de omgeving en op het werk. Door te voelen en ervaren waar de grens wordt overschreden wordt aansluitend geoefend in het versterken van de eigen begrenzing. Tevens worden tips en handvatten aangereikt om het energieveld te versterken en om steviger te aarden. (in je lichaam te blijven) Het doel is dat de werknemer beter bij zichzelf kan blijven. Het gevolg is dat de werknemer optimaal gebruik kan maken van de eigen kennis en vermogens.

De workshop duurt drie à vier uur en kan, omdat er veel op individueel niveau geoefend wordt.

Onderwerpen:


Elk onderdeel bevat een aantal eenvoudige, praktische oefeningen of een visualisatie. Deze krijgen de deelnemers mee in een naslagwerk.


Dagworkshop Mens en meer


Deze workshop is een samenvoeging van de workshops Optimaal Vitaal en Mens en grens. De workshop duurt een hele dag en kan, omdat er in deel twee op individueel niveau geoefend wordt.


Stoelbehandeling Reiki en/of stoelmassage


Wil je als werkgever het personeel eens een hart onder de riem steken? Geef hen dan een stoelbehandeling Reiki. Tijdens de behandeling van twintig minuten kan de werknemer zich heerlijk ontspannen en energetisch opladen. Er zijn meerdere behandelaars aanwezig, zodat de werkgever in een overzichtelijke periode (bijvoorbeeld de zomermaanden) al het personeel dit extraatje kan aanbieden.


Informatie en contact


Prijzen gaan natuurlijk in overleg.


Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden.

Bedrijf
Mijn naam
E-mailadres
Telefoonnr
Onderwerp
Vraag

Of neem direct contact met mij op via:
tel.: 06-44209043
e-mail: norablokker@faos.nl


Lees verder over Nora Blokker
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807