Begeleiding psychische klachten


Veel mensen met psychische problemen vinden onvoldoende baat bij de reguliere benadering. Men is soms langdurig onder begeleiding of jarenlang in therapie zonder enig of met beperkt resultaat.


Dat komt doordat de huidige visie in de reguliere gezondheidszorg over de mogelijke oorzaak van klachten te beperkt is. Het is alsof men iets zoekt in de huiskamer, terwijl het voorwerp zich in een andere kamer bevindt. In de reguliere gezondheidszorg gaat men er veelal vanuit dat wij alleen ons fysieke lichaam zijn, met een brein dat niet goed werkt door ziekte, verkeerde genen, of het ontbreken van een stofje. Men ontkent hiermee ons energetische lichaam, ook wel aura genoemd met o.a. het emotionele lichaam waarin zich emotionele trauma's vastzetten, het mentale en het zielelichaam. Tevens ontkent men vorige levens, familiair doorgegeven trauma's en het bestaan van andere dimensies, met hun positieve ofwel negatieve beïnvloeding. Zolang men het bestaan van dit alles blijft ontkennen,zal men dus nooit de oplossing vinden en alleen de symptomen kunnen bestrijden.


Ik ga er van uit dat er naast de alledaagse realiteit nog een andere, subtielere werkelijkheid bestaat, en vanuit dat gegeven kijk ik anders aan tegen levensproblemen als:Werkwijze


Iedereen is weer anders en ik probeer de sessies zo veel mogelijk af te stemmen op de persoon zelf. Ik volg daarbij meestal mijn intuïtie. Tijdens de sessies maak ik gebruik van helingtechnieken, visualisatietechnieken, regressietechnieken voice-dialoge, mindfulness en de opstellingen.


Na een kort introductiegesprek start ik meestal met een heling om het energieveld schoon te maken en op te laden. Na afloop van de heling stel ik een persoonlijk behandelplan voor. Dit bestaat veelal uit zes maal coaching met o.a. oefeningen om:lees verder over Begeleiding Hoogsensitiviteit
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807