Ervaringen van de cursussen


Een cursus bij Nora is spiritueel ontwaken in een mooie ambiance.

Eindelijk ontdekt wat het aanbidden van heiligen behelst: onze aandacht richten op het ideaal wat hij of zij vertegenwoordigt, niet op de persoon zelf.

;Gehoord via Nora dat ons leven een opleiding is en al onze ervaringen zijn oefeningen die ons helpen ons verder te ontwikkelen..."

Bewustzijnsontwikkeling, van een slapend bewustzijn naar een ontwaken.

Na een cursus bij Nora zijn we als ‘goddelijke wezens’ die beginnen aan een nieuwe fase in de evolutie.

In het verleden frequent, maar ook nu nog heb ik hele goede ervaringen bij de therapeutische behandelingen van Nora. De opknapsessies hebben mij vooruit geholpen, met name de Reikibehandelingen deden mij erg goed.


Ervaringen na een Engelenheling


Weet je nog van vroeger: zo'n dikke, zware winterjas... Het voelt alsof ik drie van dat soort jassen heb uitgedaan... Héérlijk!

Ik slaap al jaren niet goed. Onrustig en met veel onderbrekingen. Sinds de heling heb ik iedere nacht als een blok geslapen. Ik voel me als herboren.

Wát een aparte ervaring. Tijdens de heling leek het alsof er niets gebeurde. Maar nu, na een half jaar, is alles anders. Ik was moe en kon mijn werk niet meer aan. Nora vertelde me dat de Engelen zeiden dat ik niets hoefde te doen. Dat deed ik, en na een week kwam de directeur en stelde voor dat er een assistent zou komen om me te helpen. Na een maand werd geconstateerd dat enkele kinderen individuele hulp moesten krijgen en ze werden overgeplaatst. Nu, na een half jaar, is de situatie totaal anders en prima hanteerbaar. Heel bijzonder...


Ervaring van een heling op afstand


Dat was uiteindelijk toch heel wat! Ik zat nog te kleuren, en dacht zal ik doorkleuren of stoppen? Ineens kwam er zo'n sterk gevoel over me dat ik niet kon doorgaan. Je was begonnen... Ik voelde een uur lang golven van kippenvel van de kruin, rollend naar beneden...

Ik bedank je vanuit mijn hele hart en ziel voor deze heling, Nora!


Ervaring na coaching & begeleiding


Nora wist mij in een paar sessies weer helemaal in mijn kracht te zetten. Ook benoemde zij dingen die ik nog nooit zo had gezien, waardoor ik nu heel anders naar mezelf en mijn leven kijk. Ik sta nu veel sterker in het leven. Ik heb nu pas het gevoel, dat ik mezelf écht ken...

Wat me vooral erg opviel, en wat ik bij andere therapeuten niet heb ervaren, is dat Nora tijdens het luisteren naar mijn verhaal met me ‘meevoelde’. Ze scande als het ware de emoties die vrijkwamen bij wat ik vertelde. Dat was een heel aparte ervaring, want zelf kon ik die emoties niet voelen! Pas toen Nora ze benoemde kon ik er contact mee maken en kwamen ze er uit. De opluchting die dat gaf is met geen pen te beschrijven.

Ik zat op het randje van een psychose en ben in een soort waas bij Nora gekomen. Eerst drong ze nauwelijks tot me door. Maar op een gegeven moment raakte ze iets in me waardoor ik ineens weer voelde wat ik wilde. Ik wilde mezélf weer zijn! Dat was het begin. Ik kon dat kleine beetje kracht in mezelf weer voelen. En dat is niet meer weg gegaan. Stukje bij beetje heb ik mezelf weer hervonden. Zonder medicijnen. Ik heb meer inzicht in mezelf. Ik weet nu dat ik hooggevoelig ben en veel dingen oppik. Ik heb geleerd mezelf beter te begrenzen. Ik weet ook wanneer ik op moet passen, wanneer ik niet zo sterk in mijn schoenen sta. Ik ben nu ruim twee jaar verder en ik heb geen last meer gehad.


Recensies op facebook
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807