Coaching en Begeleiding


In de praktijk kun je coaching en begeleiding ontvangen bij:Werkwijze


Iedereen is weer anders en ik probeer de sessies zo veel mogelijk af te stemmen op de persoon zelf. Ik volg daarbij meestal mijn intuïtie. Tijdens de sessies maak ik gebruik van helingtechnieken, visualisatietechnieken, regressietechnieken voice-dialoge, mindfulness en de opstellingen.


Na een kort introductiegesprek start ik meestal met een heling om het energieveld schoon te maken en op te laden. Na afloop van de heling stel ik een persoonlijk behandelplan voor. Dit bestaat veelal uit een aantal maal coaching.


lees verder over Begeleiding psychische klachten
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807