Communiceren met Engelen


Leer hoe eenvoudig het is om met de Engelen te communiceren! Voel en ervaar de Engelen en hun dimensie. Zie hoe je leven een stuk soepeler kan gaan lopen.

Tijdens deze cursus/workshop leer je alles over de Engelen en hun dimensie. Wie zijn ze en wat kunnen ze voor je betekenen en vooral: hoe kunnen ze iets voor je betekenen? Hoe kun je communiceren met Engelen? Hoe stel je een vraag en hoe herken je het antwoord?

Iedereen beschikt over kanalen waarmee de boodschappen vanuit de engelenwereld worden ontvangen. Iedereen, dus ook jij! Bij de Basiscursus Engelen op persoonlijk niveau al gekeken welk kanaal bij jou het beste werkt. In deze cursus leer je hoe je deze kanalen meer kunt openen en ontvankelijker kunt worden voor leiding en adviezen van bijvoorbeeld je beschermengel of je Hogere Zelf. Dit doen we middels oefeningen en geleide visualisaties.

Je leert tijdens deze cursus het verschil tussen de Engelen-overledenen en -gidsen en hoe je berichten van De Engelen kunt herkennen en onderscheiden van andere (ongewenste) dimensies.

Tot slot leer je hoe je op een integere manier Engelenkaarten kunt leggen.

In de vervolgcursus Communiceren met Engelen II wordt nog meer geoefend met het geven van engelenreadings. Middels actieve visualisaties worden de heldere kanalen verder geopend en versterkt. Ook wordt er geoefend in het channelen van boodschappen van de engelen.

Beide cursussen zijn voor iedereen en worden afgesloten met een certificaat.

Cursusdata en direct boeken
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807