Helen met Engelen


In contact met de mensen om ons heen staan wij voortdurend bloot aan verschillende energetische invloeden. Onze emoties reageren daarop en onze reacties zijn erop gebaseerd. Dit gebeurt veelal zonder dat we dit ons bewust zijn. Tijdens deze cursus leer je energetisch -storende- invloeden te herkennen en hoe je ze in de heling kunt verwijderen.

Verder wordt er gekeken naar de invloed van etherische koorden uit vorige levens. De zogenaamde rode draad in je leven, de karmische banden. Hoe herken je een karmische les? Wat is het effect van in een vorig leven gedane beloftes, geloften en eden? Wat is de uitwerking ervan op je huidige werk of je financiële situatie?

Je zult technieken leren die gebruikt worden bij een Engelenheling. De technieken zijn afkomstig van de Engelen en veel gebruikt door Doreen Virtue phD. De cursus bevat een leuke en gevarieerde selectie aan onderwerpen, afgewisseld met praktische oefeningen.

Technieken die aan bod komen zijn:


De Helen met Engelen workshop is voor iedereen geschikt, of je het nu thuis wilt toepassen voor jezelf of dat je een praktijk hebt en het als therapeut wilt toepassen op je klanten.

Cursusdata en direct boeken
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807