Cursus HoogsensitiviteitDeze cursus is voor iedereen die in deze hectische maatschappij beter bij zichzelf wil blijven. Ben je gevoelig of zelfs hooggevoelig? Ben je iemand die uit gewoonte zichzelf continu aanpast, als een kameleon. Of ben je werkzaam in een beroep dat energetisch 'zwaar' is, bijvoorbeeld in de hulp of dienstverlening? Wat het ook is, als je het gevoel hebt dat je last hebt van mensen, energieën om je heen, als je moeite hebt om jezelf te zijn en te blijven. Dan is deze cursus/workshop iets voor jou.

In het eerste deel van deze cursus leer je hoe je emoties en andere energieën/informatie van buitenaf kunt herkennen en kunt onderscheiden van je eigen systeem. Je leert wat van jou is en wat niet, en wat je met niet gewenste energieën kunt doen.
Middels oefeningen en visualisaties leer je je eigen energiesysteem op te ruimen en schoon te houden. Aangezien je hier geen dagtaak van moet maken leer je in het tweede deel jezelf beter te begrenzen; Middels actieve oefeningen wordt de manier waarop jij je (niet) begrensd in kaart gebracht.
Aansluitend wordt geoefend in het versterken van je begrenzing. Dat kan voor iedereen anders zijn, en de inzichten die hier uit voortkomen zijn voor iedereen weer anders.
Eenmaal inzicht in hoe je jezelf nu (niet) beschermd en wat voor jouw de beste begrenzing is, kan een ommekeer in je leven betekenen. Gevolg is dat je beter bij jezelf kunt blijven en dus optimaal gebruik kunt maken van je kennis en vermogens.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Cursusdata en direct boeken
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807