Cursus Leven volgens zielenplan


De gelukkigste mensen zijn die mensen die ervaren dat ze hun zielenplan leven. Oók als dit negatief lijkt te zijn. Als je innerlijk weet dat je op het juiste pad zit, is dat allesomvattend. Denk maar aan Nelson Mandela! In deze hectische maatschappij is het soms moeilijk je pad te herkennen. En hoewel de mogelijkheden veel groter zijn dan bijvoorbeeld een eeuw geleden, durven we toch vaak niet onze (schijn) zekerheden op te geven en volledig ons hart te gaan volgen. Deze cursus daagt je uit dit wel te gaan doen!

Eerst leer je alles over de ziel, hoe we incarneren en hoe we ons telkens levenslessen en fasen eigen maken. Dan leer je hoe jouw ziel tot je spreekt, hoe je de Stroom van het Universum kunt vinden en kunt (blijven) volgen. Het Universum creëert namelijk de voor jou geschikte omstandigheden, kansen en de mogelijkheden. Aan jou de taak om deze te herkennen! Eenmaal in de flow kun je je zielendoelen gaan manifesteren.

Er zitten veel oefeningen in de cursus, waaronder het loslaten van karma en het bezoeken van de persoonlijke Akasha. Tot slot ligt een deel van de cursus niet vast, omdat ik dat aanpas aan wat zich op dat moment op individueel en/of op groepsniveau aandient.

De cursus is voor iedereen en wordt afgesloten met een certificaat.


Cursusdata en direct boeken
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807