Cursus Reiki I

Reiki kent drie graden. Elke graad staat voor een bepaald niveau van kracht, kunnen en ervaren. De eerste graad is geheel compleet daar het de student de mogelijkheid biedt zich zelf en anderen met reiki te behandelen waarbij een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt. Tijdens de eerstegraad reiki-cursus kun je het volgende verwachten: Je wordt in vier keer 'afgestemd' op de reiki-energie. Een ander woord is ook wel 'geïnitieerd'. Deze initiaties worden verdeeld over vier dagdelen tijdens de tweedaagse cursus.

Tijdens de reiki-cursus krijg je het vermogen de reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Verder leer je de basisposities om jezelf te behandelen en de posities om anderen een behandeling te geven. Tijdens een reiki-cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat reiki is en vooral wat het voor je kan doen. Ook de geschiedenis van reiki wordt behandeld en uiteraard is er gelegenheid te behandelen en krijg je de kans behandeld te worden. De cursus wordt afgesloten met een certificaat.


Cursusdata en direct boeken


Cursus Reiki II

De tweede graad heeft een aantal belangrijke uitbreidingen ten opzichte van de eerste graad Reiki:


De tweede graad is een prachtige vorm om de kracht van reiki te ervaren voor jezelf. De graad geeft nog meer inzicht in jezelf, in de waarheid van het leven. De 2e graad reiki kan je volgen na een periode van minimaal 3 maanden (12 weken) na de eerste graad.
We besteden aandacht aan het werken met symbolen en de verschillende toepassingen daarvan. Je leert ook hoe je kunt werken aan je eigen zwakke plekken en hoe je jezelf en een ander (ook op afstand) kunt behandelen met de 2e graad.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.


Cursusdata en direct boeken
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807