Engelenheling

Wat houdt een engelenheling in?

Een engelenheling wordt volledig uitgevoerd door de engelen. Meestal zijn dit Aartsengel Michaël en Raphaël. Soms zijn er andere aartsengelen of eigen (bescherm) engelen aanwezig. Ik begeleid de heling en fungeer als doorgeefluik voor informatie en adviezen. Ik vertel wat er op elk moment gebeurt. Tijdens een engelenheling komen de volgende onderdelen aan bod:


Het begin van de heling

Voordat de heling begint moet duidelijk worden wat je precies wilt. Dit is niet altijd zo gemakkelijk. We gaan vaak uit van wat we niet willen. Ik wil geen pijn meer, of niet meer alleen zijn… Je intentie zo, is negatief gericht. Ik wil gezond zijn, of een partner, is veel sterker. Er gaat veel meer kracht uit van een positieve intentie. Het zetten van de wil en intentie is de eerste belangrijke stap. Dan nodig ik de engelen uit en vraag hen jou zo te helen dat die tegemoet komt aan de intentie die je zojuist hebt neergezet.

De ‘stofzuiger’-methode

Energetisch vuil, waar we dagelijks mee in aanraking komen, slaat zich op in het lichaam. De ‘stofzuiger’-methode is een vorm van diepgaande spirituele reiniging. Het is het werk van Aartsengel Michaël.
Via de kruinchakra komt er een soort ‘stofzuigerslang’ het lichaam binnen. Van binnenuit zuigt deze alle vuil weg. Daarna wordt op de ‘lege’ plekken dik wit licht ingebracht. Ik hoor vaak zeggen dat men na de schoonmaak meer ruimte in het lichaam ervaren.

Koorden doorsnijden

Aartsengel Rafaël Etherische koorden zijn te vergelijken met energiebuisjes die tussen mensen ontstaan door allerlei vormen van contact. Deze koorden slaan energieën op die niet uit liefde bestaan. Daardoor veroorzaken ze onder andere moeheid in mensen, want de ene persoon tapt energie bij de ander af. Dit gebeurt op onbewust niveau en is zeker niet de bedoeling. Etherische koorden zijn meestal de oorzaak van problemen.

We hebben familiekoorden, maar leggen koorden aan als we een relatie met een partner of vrienden aangaan. Ook ontstaan er koorden naar situaties, als we emotioneel betrokken raken bij iets in het nieuws bijvoorbeeld. Er zijn talloze vormen van etherische koorden. De meeste koorden zijn angstkoorden/afhankelijkheidskoorden (in bijvoorbeeld moeder-kind relaties) of koorden met een heftige emotionele lading zoals verliefdheid (maar dan de verslavende vorm die niets met liefde te maken heeft). Dit soort koorden kunnen zelfs al vele levens tussen personen bestaan en ontzettend lastig zijn. Je komt maar niet ‘los’ van iemand terwijl je dat wel wilt en ook weet dat dit beter is. Soms word je via een koord leeggezogen Hierdoor kan  chronische vermoeidheid ontstaan. Denk aan je dominante baas of je boze ex…

In of door etherische koorden stroomt dus alleen ‘negatieve’ lading. Met name stress en spanningen worden er in opgeslagen. Dat is belangrijk om te weten want er bestaat vaak angst om de ander te verliezen als koorden worden doorgesneden. Dat is niet het geval. Liefde blijft altijd vrij stromen tussen mensen en zielen. Je raakt alleen de emotionele lading, het aftappen en/of de beïnvloeding kwijt. De ruimte die dan ontstaat geeft een heel andere ontwikkeling binnen relaties.

Hoe gaat het in zijn werk? Aartsengel Michaël snijdt met jouw toestemming de aan je intentie gerelateerde koorden door. Aartsengel Raphaël stuurt vervolgens groen helend licht naar beide uiteinden van de koorden.

Energetisch scherpe voorwerpen

Aartsengel MichaëlAls we oordelen over iemand (en wie oordeelt niet…), of als we iemand afkeuren, dan krijgt de veroordeelde een energetisch scherp voorwerp naar zich toegegooid. Afhankelijk van de intentie heeft dit voorwerp de afmetingen van een naald of een kapmes. Deze voorwerpen gaan met name in de nek-schouders zitten. Jaloezie, afgunst en vooral roddels kunnen iemand flink beschadigen. Zie het als allemaal pijlen die op iemand afgevuurd worden. Dat is bepaald niet fijn.
Aartsengel Michaël haalt alle energetisch scherpe voorwerpen bij je weg en Aartsengel Raphaël vult/heelt de wonden met een soort groene gel. Tot slot wordt er door Aartsengel Michaël nog een beschermend schild omheen geplaatst.


De volgende drie onderdelen komen alleen aan bod als er aanleiding toe is:

Dolken en vervloekingen

Dolken en vervloekingen zijn veelal overgeërfd uit vorige levens. Je hebt toen bijvoorbeeld een relatie gehad met een man of vrouw van een ander geloof, wat in die tijd absoluut niet kon. De kerk en/of samenleving hebben je toen verbannen. Zo ben je eigenlijk vervloekt geraakt en nu lukt het je in dit leven maar niet om een relatie in stand te houden.

Een dolk krijg je als iemand je verraadt.

Aartsengel Michaël haalt deze problematiek, die zich altijd in de rug bevindt, weg. Aartsengel Raphaël vult de wonden met groen helend licht en er wordt door Aartsengel Michaël een beschermend schild aangebracht.

Beloften, geloften & eden

Soms heb je in een vorig leven een belofte, gelofte of eed afgelegd die nu nog steeds actief is. Zo heb je bijvoorbeeld voor de kerk de gelofte van ‘armoe’ afgelegd. In dit leven zit je continu zonder geld, of je eigen praktijk loopt niet…
Aartsengel Michaël spoort dit soort koorden op en snijdt ze door. De engelen zorgen ervoor dat de effecten van dit soort beloften in alle richtingen van tijd en ruimte ongedaan worden gemaakt.

Chakra’s reinigen en in balans brengen

De engelen passen dit toe bij ernstige disbalans in de chakra’s. Door disbalans kunnen vaak psychische klachten ontstaan, tot in zeer ernstige mate aan toe. Depressies of manisch-depressiviteit zijn vaak een gevolg van chakra’s die ernstig uit balans zijn.
Aartsengel Raphaël voert de reiniging uit.

Aura vullen

Dit is het laatste. De engelen vullen de aura met hun helende licht in de kleur of kleuren die je op dat moment nodig hebt.

Afsluiting

De heling is klaar. De effecten van de heling zijn direct of pas later merkbaar.De engelen geven geen garanties. Zij doen wat op dat moment het beste voor je is.


Ik raad je een combinatie van een engelenreading en engelenhealing aan.


Engelenreading

Wat houdt een engelenreading in?

Een engelenreading is een kaartreading waarin de engelen via mij antwoord op een gestelde vraag proberen te geven. De engelen hebben altijd een antwoord op je vraag. Veelal fluisteren ze die al iedere dag in je oor of droom je ervan. Soms pik je dit echter niet op en blijf je onwetend. Ik kan dan als intermediair tussen jou en de engelen fungeren.


Kaartreadingen zijn mogelijk voor vragen op velerlei gebied, bijvoorbeeld:

Of je geeft de Engelen de vrije hand om aan jou, een bood­schap te brengen die op dat moment voor jou belangrijk is.

Hoe werkt het?

Je stelt een vraag. De vraag kan over van alles gaan: over je werk, over je gezondheid of over relaties... De vraag moet wel betrekking hebben op jou.
De engelen beantwoorden je vraag en geven je begeleiding en advies of inzicht in de situatie. Hoe het antwoord wordt, hangt er vanaf wat je nodig hebt. Als er bijvoorbeeld een lering voor je aan het vraagstuk hangt, zal er misschien geen pasklaar antwoord komen, maar bijvoorbeeld wel een inzicht of een opening naar iets of iemand die je verder zal helpen.


De berichten van de engelen zijn altijd liefdevol, opbouwend en/of ondersteunend. Doemscenario´s zijn er niet bij. De engelen vertellen je echter wel de waarheid. Dus als je je huis moet opruimen en dat is niet wat je wilde horen, dan kan dat frustrerend zijn. Ruim je vervolgens toch je huis op en vind je een oude brief of iets anders dat van belang is, dan begrijp je het wel. Een engelenreading is daarom altijd leuk en spannend.


Ik maak tijdens de reading gebruik van de orakelkaarten van Doreen Virtue. Maar moet het toch vooral hebben van wat ik doorkrijg.

Type readingen:

Eén-kaart reading.

Drie-kaart reading.

Romantische reading met negen kaarten.

Zielendoel reading met meerdere kaarten.


Je kunt de readingen ook telefonisch krijgen. Zie verder onder tarieven.


Ik raad je een combinatie van een engelenhealing en een engelenreading aan.


lees verder over (Angelic) Reiki en Aurahealing
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807