Over mijzelf


Ruim acht jaar ben ik, Nora Blokker, Energetisch Behandelaar, Coach, Trainer en intermediair met Engelen. Al sinds mijn jeugd heb ik ervaren wat Engelen en andere Lichtwezens voor mij betekenen. Na verschillende werkzaamheden en omzwervingen ben ik me gaan specialiseren in dat wat me echt boeide: andere dimensies, energieën in en om mensen heen, het verband tussen emoties en ziektes, beïnvloeding en bezetting van buitenaf.

Na mijn opleiding als verpleegkundige heb ik een aantal jaren gewerkt in het ziekenhuis. Hierna ben ik naar Griekenland verhuisd. Ik heb daar architectuur gestudeerd en als architect gewerkt. Tijdens mijn studie ben ik Nederlandse les gaan geven. Na twaalf jaar ben ik teruggekeerd naar Nederland. Ik heb toen een aantal jaren op een psychiatrische afdeling gewerkt en inburgeringcursussen gegeven.

In 2006 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Fáos. Fáos is Grieks voor licht of lichtbaken en staat synoniem voor de dimensie van de Engelen en andere Lichtwezens.


Werkwijze


In mijn praktijk komen mensen om de meest uiteenlopende redenen. Tijdens de sessies maak ik gebruik van helingtechnieken, visualisatietechnieken, regressietechnieken, mindfulness, voice-dialoge en de opstellingen. Verder werk ik met oefeningen om verschillende energieën te herkennen en wat je met niet gewenste energieën kunt doen; om beter te begrenzen en te gronden; om beter om te gaan met heftige emoties; om (beknellende) banden los te maken en om bij je eigen Lichtbron/Autonomie te komen.


Uitgangspunten van de praktijk zijn het hervinden van de eigen autonomie en het verhogen van het (zelf)bewustzijn.


contact
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807