Workshop Loslaten aardgebonden Geesten, Entiteiten en Lichtrovers


Aardgebonden geesten en entiteiten zijn overal. Iedereen heeft er wel in meer of mindere mate mee te maken. Vooral jonge kinderen en gevoelige mensen pikken ze snel op. Dat geeft dan een verstoring in het energieveld. Dit merk je als je gewoon lekker bezig bent en er plotseling van alles mis gaat: je stoot je hoofd of je teen telkens... apparaten doen het niet meer, de telefoonverbinding valt weg. Je laat dingen uit je handen vallen, morst soep op je nieuwe jurk. Je voelt je moe en hebt opeens een pesthumeur.

Dit zijn enkele uitwerkingen van een verstoring in het energieveld door Aardgebonden Geesten of Entiteiten. Als deze ongewenste energieën langer in je lichaam of energieveld (aura) zitten kunnen ze echt schade aanrichten.

Tijdens deze workshop leer je Aardgebonden geesten en entiteiten te herkennen. Welke soorten Aardgebonden Geesten zijn er. Wat zijn nu precies Entiteiten en wat is het verschil met Aardgebonden geesten. Hoe kan het dat de een er wel last van heeft en de ander niet. Hoe komen ze je huis, je auto, je lichaam of aura binnen. Hoe laat je ze weer los en hoe voorkom je dat ze binnenkomen.

Er wordt middels oefeningen gewerkt aan je energetische begrenzing en je leert hoe je je woning vrij kunt houden van lagere energieën.

De workshop is voor iedereen en wordt afgesloten met een certificaat.


Cursusdata en direct boeken
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807