Manifesteren met Engelen


Manifesteren is het proces waarmee je jouw idealen en wensen tot werkelijkheid laat worden. Dit gaat het best wanneer je je richt op je levensdoel, dat te herkennen is aan je hartenwensen.

De engelen staan altijd klaar om ons op alle fronten te helpen bij het manifesteren, of het nu iets simpels is of een ingewikkeld proces. Door te begrijpen hoe manifestatie in zijn werk gaat en de engelen bij elke stap van het proces uit te nodigen kun je je leven een positieve wending geven.

Tijdens de cursus worden de stappen van een betekenisvolle manifestatie uitgelegd en krijg je inzicht in de vier gebruikelijke valkuilen die manifestaties kunnen blokkeren en hoe je deze kunt vermijden.

De workshop geeft praktische oefeningen om je punt van aantrekkingskracht te verbeteren. Je leert de emoties te herkennen die bepalen in hoeverre je de stroom van welzijn kunt toelaten. Verder leer je hoe je op eenvoudige wijze je gedachten kunt sturen zodat je een zeer gerichte, positieve focus op het gewenste krijgt.

De cursus is voor iedereen en wordt afgesloten met een certificaat.

Cursusdata en direct boeken
Fáos, praktijk voor spirituele groei


Nora Blokker
"De Engelenhof"
Noorderpad 9
1674 NR Opperdoes

www.faos.nl

tel 06-44209043
kvk 34308807